קורס צילום מזון

האוכל מהווה מרכיב משמעותי בחיינו, מאוכל ביתי ועדתי ועד כמובן אוכל גורמה – מסעדות שף.המטרה המשותפת בצילום סוגי המזון הללו היא לצלם תמונה שמגרה את בלוטות הטעם  וגורמת לצופה לרצות לאכול אותה –ועכשיו.בקורס נלמד איך יוצרים תמונה מעוררת חושים, אם לצורך עיסקי או תיעוד פרטי. איך באמצעים שברשותכם אפשר להגיע לצילום מזון מקצועי ואיכותי.
הקורס יועבר בסטודיו מקצועי, הכולל מטבח צמוד ומאובזר שבו נכין את המנות והמזון לצילום.
הקורס משלב בין שיעורים תאורטיים מועברים בכיתת לימוד, בשילוב מצגות ודוגמאות באמצעות מקרן ובין שיעורים מעשיים בסטודיו מקצועי.

 

בין הנושאים בקורס:

  • הקמת סט צילום מקצועי: כיווני תאורה, אור חלון, רפלקטורים, ספוטים ופלאשים.
  • בניית קומפוזיציה: שימוש בכללי קומפוזיציה, סטיילינג (כלים, רקעים, חומרי גלם).
  • שימוש נכון במצלמה וטכניקות שונות להעצמת האובייקט.
  • ולסיום כמובן שאוכלים ונהנים – יש לבוא רעבים ויצירתיים.

 

למי מיועד הקורס:

  • צלמים בעלי שליטה ברזי הצילום הבסיסיים המעוניינים להתמקצע ולהתקדם בתחום צילום המזון.
  • בוגרי קורס מתחילים / מתקדמים המעוניינים להתמקצע בתחום צילום המזון.

 

מטרת הקורס:
יכולת ליצור צילום חד ממדי, אשר מעביר את הדימיון והחוויה החושנית שבאוכל.

משך הקורס:
5 מפגשים שבועיים, כל מפגש כשלוש שעות .

 

דרישות קדם:
שליטה ביסודות הצילום.
שליטה ידנית במצלמת רפלקס.

עמידה בכל המטלות ונוכחות מלאה מעניקה בסוף הקורס תעודה של המרכז לצילום סטודיו הראל.

 

למועדי הקורסים הקרובים: לחץ כאן
* חברי מועדון סטודיו הראל נהנים מ-15% הנחה. להרשמה לחבר מועדון לחץ כאן.
אנו פה בשבילכם לכל שאלה ובקשה, מוזמנים להתקשר ולהתייעץ ב 1800-241-241
או ללחוץ כאן על מנת להשאיר את פרטים וניצור עמכם קשר בהקדם

 

 

לתוכנית קורס צילום מזון המפורטת לחץ כאן  התוכנית כוללת את המפגשים הבאים:

 

שיעור מס' 1: הכרות עם עולם צילום המזון
הגורמים המשפיעים על סט הצילום (סטיילינג, שף, תפאורה, תאורה). נכיר סגנונות שונים בצילום מזון, טעם אישי של הצלם?

 

שיעור מס' 2: צילום מעשי בסטודיו- חומר הגלם
נבחן  את הצילומים מתרגיל הבית, נבין את ההבדלים בתאורות השונות. נתמקד בצילום חומרי הגלם איך לצלם ירקות, קטניות, אורז, פסטה, ביצים ועוד. אביזרים שיעזרו לנו להפוך את הצילום למגרה ואסתטי. הדגשת מרקמים, צבעים וצורות. כל משתתף יביא חומרי גלם לצילום. המפגש יתקיים ביום שישי בבוקר ובו נתרגל צילומים בתאורת חלון.

 

שיעור מס' 3: צילום מעשי– מנות עיקריות

ביקורת עבודות על צילומי חומרי הגלם מהשיעור הקודם.

צילום בתאורה רציפה של המנות שהובאו.

לשיעור הבא להביא מנה אחרונה – קינוח מדליק וצבעוני דגש על טקסטורה

 

שיעור מס' 4: סטיילינג + קינוחים

ביקורת עבודות על צילומי המנות העיקריות מהשיעור הקודם.

נארח בסטודיו סטייליסטית מזון שתסביר את החשיבות עבודת הסטיילינג בצילום מזון וביחד עימה נצלם את מנות הקינוח שהובאו .

 

שיעור מס' 5: מפגש סיכום

ביקורת עבודות מהשיעור הקודם ועל התרגיל המסכם.

ננסה להבין איך והאם יש כיוון אישי וסגנון משלכם בצילום מזון.

פוטושופ – כלי לגיטימי ונחוץ בצילום מזון מוקפד. נלמד טכניקות וכלים בסיסיים.

סיכום המפגשים והחומר הנלמד.

 

למדיניות ביטולים- לחץ כאן

 

לפרטים נוספים והרשמה חייג חינם: 1800-241-241 או לחץ כאן על מנת להשאיר את פרטיך וניצור איתך קשר בהקדם.
נשמח לראותכם
<< חזרה אל קורסי צילום
רוצה להתחיל לצלם > >